Forum Gündemi:

Konu Başlığı : nike internationalist dame

*
Bu konu; 22-03-2022 tarihinde açılmış olup, 0 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : zp87bwi9
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çevrimdışı
Çalışkan Üye
*
3
mesajlar
3
konular
0
REP PUANI
Forum Üyesi
22-03-2022
(Kayıt Tarihi)
(Cinsiyet)

Adliye: ASDFASDF
Meslek: Avukat
#1
22-03-2022, Saat: 05:42
Nike Internationalist har nike internationalist mid været en af Nike Sportswear's go-to-modeller til nye sneakerstøvler og livsstilsperioder gennem de sidste par efterårs-/vinter-sæsoner. Vi har set det ikoniske retroløb, der tilbyder Air Jordan 1, hylde den berygtede "Escape"-æstetik og vende tilbage i en række forskellige tekstiler lige fra uld, ruskind og en klassisk nylon.

I dag får vi et officielt kig på den splinternye Nike Internationalist Mid Royal, nike internationalist dame et førsteklasses tag, der burde bringe minderne tilbage fra Nike Air Max 1 Royal takket være en dekonstrueret overdel, premium ruskindshits og en luksuriøs Vachetta Tan ankelkrave med detaljeret trekantet mikroperforeringer.

30 år efter lanceringen som løbesko, giver Nike nyt liv til den internationale sneaker. Nu er den mere en livsstilssko, den fremviser den traditionelle ruskinds-, mesh- og nylonoverdel i flere attraktive farver. nike internationalist hvid Med retro-silhuetten, dens opdaterede komfort og holdbarhed, gør den Nike Internationalist mere interessant end nogensinde.

Internationalisten udviklede et ry som en af verdens bedste langdistanceløbesko og blev skabt til løberen mellem 75 og 100 miles om ugen. nike internationalist beige Med vaffelsåler er den ikoniske vaffel opkaldt efter det patenterede vaffeljernslignende mønster af gummiydersålen, som Nike-medstifter Bill Bowerman udviklede efter at være blevet inspireret af sin kones vaffeljern. Polygon stud-teknologien øgede stabiliseringen med gribekanter, der forbedrede trækkraften.

https://www.basedftwr.com/
Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi